SAMENWERKINGEN

Salon Contour werkt samen met een huidtherapeut en een bruidsfotograaf. Deze samenwerking is aangegaan om de klanten van de salon extra mogelijkheden te bieden bij professionele en deskundige bedrijven.

Aventurijn Praktijk voor Huid- en Oedeemtherapie

Huid-en Oedeemtherapie Aventurijn is een kleinschalige praktijk met meer dan 12 jaar ervaring. Kenmerkend voor onze praktijk is de persoonlijke aandacht voor iedere patiënt en het directe contact. Voor elke behandeling trekken wij 45 minuten uit. Wij zijn goed bereikbaar per auto en er is gratis parkeergelegenheid op alle locaties.


Ik ben Stephanie de Laat-van Kalmthout. In 2001 ben ik afgestudeerd als huidtherapeut aan de Hogeschool Utrecht, waarna ik ruim 5 jaar gewerkt heb als huidtherapeut in een praktijk in Helmond. Daarnaast ben ik 5 jaar lang docent Huidtherapie geweest op de Hogeschool Utrecht. Mijn aandachtsgebied is lymfoedeem na borstamputaties. Ik werk samen met Shelley Weber.


De huid is niet alleen het grootste orgaan van het menselijk lichaam, maar ook het meest in het oog springende. Wanneer de huid beschadigd raakt, in aanzien verandert of er oedeem in optreedt, kan dit de kwaliteit van het leven behoorlijk beïnvloeden. Een huidprobleem heeft namelijk, los van het lichamelijke ongemak, ook weerslag op het zelfbeeld en het sociale leven.


Voor een oriënterend gesprek, voor advies of met een vraag kunt u altijd bij ons terecht. Informatie aanvragen

Behandelingen:


• Oedeemtherapie

• Littekentherapie

• Aanmeten van steunkousen

• Verwijderen van ongewenste haargroei

• Acnetherapie

• Camouflagetherapie

Leon 2d

Leon 2d is een jonge en moderne foto- en ontwerpstudio. Wij geloven in vernieuwende maar een toch herkenbare aanpak, een klantgerichte communicatie en stellen zeer hoge eisen aan kwaliteit.

Vanuit Berlicum werken wij voor diverse klanten, zowel particulier als bedrijven. Wij verdiepen ons in uw wensen en met een aantal frisse ontwerpers en fotografen willen wij graag aan uw vraag voldoen.

Omdat wij werken vanuit de wens van de klant en omdat wij fotografen en ontwerpers in huis hebben die verschillende stijlen in hun werk gebruiken kunnen wij uw vraag realiseren tot volle tevredenheid.

Met de volgende zaken kunnen wij u helpen:

ontwerpen van uw huisstijl


drukwerkbegeleiding


bouw en onderhoud websites


fotografie ter versterking van uw bedrijfsprofiel


productfotografie


bruidsreportages


familieportretten


fotocursussen voor beginners en gevorderen

Voor meer informatie over Leon 2d verwijs ik u naar de website www.leon2d.nl

Voor het verzorgen van uw bruidsreportage kunt u rechtstreeks contact opnemen met Leon 2d via info@leon2d.nl of telefonisch

06-21514275