Mag ik mij even voorstellen?


Ik ben Jacqueline, gediplomeerd schoonheidsspecialiste, van Schoonheidssalon Contour.


Ik vind het belangrijk dat de schoonheidsspecialiste toegankelijk is voor iedereen, met een goede kwaliteit en voor een betaalbare prijs.


Veel schoonheidssalons werken met de meest dure merken. Maar bij de producten waarmee gewerkt wordt is de prijs niet belangrijk maar de kwaliteit van het product. Doet het product wat het beloofd? Ik werk met het merk Goldflower. Dit merk behoort dus niet tot de duurdere merken, maar geeft wel het gewenste resultaat.

Andere schoonheidssalons hebben uitgebreide basisbehandelingen. Maar wordt er wel gekeken wat u tijdens de behandeling echt nodig heeft? Niet bij elk bezoek aan de schoonheidsspecialiste is dat dure masker nodig. De basisbehandeling die u bij mij krijgt bevat die onderdelen die echt nodig zijn. Mocht dan toch een keer een masker nodig zijn dan kunnen we daar altijd toe besluiten.


Hiermee kan ik dus een goede kwaliteit voor een betaalbare prijs leveren.


Een bezoek aan de schoonheidsspecialiste moet ook ontspannend zijn en plaats vinden in een prettitge omgeving. Schoonheidssalon Contour heeft in het najaar van 2009 een nieuwe salon gebouwd waar u zich heerlijk kunt ontspannen.


Bent u nieuwsgierig geworden wat Schoonheidssalon Contour voor u kan betekenen?


Ik verwelkom u graag in mijn salon.


Jacqueline van Dinther-Wagenaars

Schoonheidsspecialiste